افتخار داریم که آغاز "پنجمین همایش ملی معماری و شهرسازی در گذر زمان" را اعلام نمائیم. در طی چهار دوره گذشته شاهد حضور و حمایت اقشار مختلف علمی، تخصصی و مدیریتی کشور از این همایش بودیم. مطمعنا اینبار هم حمایت و حضور همه جانبه اقشار مختلف علمی را از اقصاء نقاط کشور خواهیم بود. دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، با برگذاری سالانه این همایش توانسته است در سطح کشور و خیلی از کشورهای مختلف جهان توجه اساتید، محققین و دانشجویان را بخود جلب نماید. در این چهار دوره گذشته هر ساله شاهد دریافت چند صد مقاله علمی و تحقیقاتی بوده ایم که با کمک حامیان مالی و معنوی توانسته ایم لوح فشرده و کتابچه چکیده مقالات را از طریق انتشارات دانشگاه به چاپ برسانیم.

اینبار هم همانند سالهای گذشته امیدواریم و همینطور منتظر حضور پر رنگ و فعال اساتید، محقیقین و بخصوص دانشجویان عزیز هستیم تا با حضور فعال و گرم خود ما را یاری کنند تا پنجمین همایش ملی معماری و شهرسازی در گذر زمان را هر چه با شگوه تر برگزار کنیم.